Υγειονομικές Οδηγίες Κατάταξης Πρωτοετών Ευελπίδων

Ενόψει της κατάταξης των επιτυχόντων νεοπαρουσιαζόμενων πρωτοετών μαθητών στη ΣΣΕ και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω :

  •    Οι προς κατάταξη επιτυχόντες νεοπαρουσιαζόμενοι μαθητές της ΣΣΕ, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασης τους.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω διενέργεια PCR test ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

  •     Οι προς κατάταξη πρωτοετείς Ευέλπιδες με θετικό PCR COVID-19 test, δεν παρουσιάζονται στη ΣΣΕ, αλλά αφού ενημερώσουν σχετικά την Σχολή, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η είσοδος στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι, όπως σε όλες τις αερογενώς μεταδιδόμενες ιογενείς λοιμώξεις, ο σημαντικότερος τρόπος προφύλαξης είναι τα μέτρα ατομικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, αποφυγή επαφής προσώπου-ματιών-μύτης με τα χέρια) και προστασίας του αναπνευστικού (αποφυγή συγχρωτισμού, κάλυψη βήχα ή φτερνίσματος) και πρέπει να εφαρμόζονται από όλους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Σχολή

Επόπτης Ασφαλείας : 210 8970216

Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων : 210 8970223