Συμμετοχή της Σχολής στον 3ο Μαραθώνιο Κρήτης

     Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά ο 3ος Μαραθώνιος Κρήτης , αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη , στον οποίο συμμετείχαν , ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, 1 Αξιωματικός και αντιπροσωπεία 23 Ευελπίδων. Η συμμετοχή της Σχολής, για πρώτη φορά στην υπόψη διοργάνωση, υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο της εξωστρέφειας , της προαγωγής του αθλητικού ιδεώδους  και ευρύτερα  του εορτασμού των 190 ετών από την ίδρυσή της.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων , 7 Δήμων της Κρήτης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων,  με την πολυπληθή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών. 

     Στις τελετές έναρξης και απονομής επάθλων του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης 2018 ,  παρέστη  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ απονέμοντας έπαθλα στους νικητές του αγώνα των 10 χιλιομέτρων ( ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη ) καθώς και στους νικητές του Μαραθωνίου Δρόμου. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ο κ. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ , συνομίλησε και συνεχάρη τους Ευέλπιδες για την συμμετοχή και παρουσία τους στον αγώνα.