Πρωτάθλημα Στρατιωτικών Σχολών, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2018

2018, Απρίλιος 3 - 8:13μμ

Την εβδομάδα από 26 Μαρτίου 2018 έως 2 Απρίλιου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι Κοινοί Αγώνες – Πρωταθλήματα των Στρατιωτικών Σχολών των ΕΔ και των ΣΑ έτους 2018, στους οποίους η Σχολή διακρίθηκε σε πολλά ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα μαθητών και μαθητριών.

Ειδικότερα, στους άνδρες και τις γυναίκες σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας των αγώνων του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, του Πρωταθλήματος του Στίβου, του Πρωταθλήματος της Ξιφασκίας, του Πρωταθλήματος της Αντισφαίρισης και του Πρωταθλήματος της Σκοποβολής. Επίσης, σε ομαδικό επίπεδο κατέλαβε την 2η θέση στη βαθμολογική κατάταξη στο Πρωτάθλημα της Κολύμβησης στα αγωνίσματα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, καθώς και στο Πρωτάθλημα της Πετοσφαίρισης των ανδρών. Σε ατομικό επίπεδο, η Σχολή διακρίθηκε στα Πρωταθλήματα της Αντισφαίρισης, της Ξιφασκίας γυναικών και της Σκοποβολής ανδρών και γυναικών, καταλαμβάνοντας όλες τις πρώτες θέσεις, ενώ πολλές διακρίσεις σημείωσε και στα αγωνίσματα μαθητών και μαθητριών των Πρωταθλημάτων της Κολύμβησης και του Στίβου.

Συναφώς αναφέρεται ότι η Σχολή κατέλαβε την 1η θέση και στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου Day Run 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουάριου 2018, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δυο αλλοδαποί σπουδαστές του Διεθνούς Εξαμήνου διακρίθηκαν σε αγωνίσματα του Πρωταθλήματος του Στίβου, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στη σφαίρα γυναικών, τη 2η στα 200 μ. γυναικών και την 3η θέση στα 200 μ. ανδρών.