Δραστηριότητες

Φεβρουάριος 07, 2020

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020,στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού (International Day of Military Sports), όπως καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM). διοργανώθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), αγώνες δρόμου απόστασης 10 χλμ. και 5 χλμ. στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά του Δήμου Μαραθώνα. Στην υπόψη αθλητική δραστηριότητα η Σχολή συμμετείχε με αντιπροσωπεία 3 Αξκών και 31 Ευελπίδων. 

Ιανουάριος 28, 2020

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, η ομιλία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, στην οποία έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους Ευέλπιδες.


Κατά την διάρκεια της εν λόγω ομιλίας, η Διοίκηση της Σχολής του επέδωσε τα διακριτικά της στολής του βαθμοφόρου Λοχία Εύελπι τετάρτης, που έφερε κατά το τελευταίο έτος φοίτησης του.
http://www.army.gr/el/ekdiloseis/omilia-arhigoy-ges-sti-...

Ιανουάριος 28, 2020

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), πανηγυρική τελετή αναγόρευσης του Δόκτορος Ιωσήφ Σηφάκη, σε επίτιμο διδάκτορα της Σχολής.


Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, στρατιωτικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό προσωπικό της Σχολής, οι Ευέλπιδες και πλήθος καλεσμένων.

http://www.army.gr/el...

Ιανουάριος 28, 2020

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, από τον Στρατηγό Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος...