Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 22, 2021

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Πρωτοετών Ευελπίδων της Τάξης 2025 « Αντγος Στυλιανός Καλμπουρτζής».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού,...

Νοέμβριος 29, 2021

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, η τελετή ονοματοδοσίας του ανοικτού γηπέδου στίβου της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής, ως «ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ», εις μνήμην του Καθηγητή Σωματικής Αγωγής της ΣΣΕ από το 1960 έως το 1993, Χαράλαμπου Καμίτση.

Ο Χαράλαμπος Καμίτσης, ο οποίος απεβίωσε την 28η Φεβρουαρίου 2015, υπήρξε πρωτοπόρος σε θέματα Στρατιωτικού Αθλητισμού και Σωματικής Αγωγής. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός την διετία 1955-1957,...

Νοέμβριος 10, 2021

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στο πλαίσιο των διιδρυματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Επιτελάρχης του...

Οκτώβριος 22, 2021

Την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής, η κατάταξη των πρωτοετών Ευελπίδων της τάξεως 2025 «Αντγου Στυλιανού Καλμπουρτζή». Κατατάχθηκαν συνολικά 233 πρωτοετείς και 8 αλλοδαποί. Επίσης την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου κατατάχθηκαν ακόμα 24 Ελληνοκύπριοι.